Groepenkast uitbreiden

 

Een groepenkast kopen inclusief plaatsen?

laagste prijs Groepenkast vervangen of uitbreiden

laagste prijs Uitbereiding bestaande installaties

laagste prijs Maatwerk groepenkasten

laagste prijs Advies op al uw groepenkast vragen

laagste prijs Gratis advies en offerte

groepenkast uitbreiden

Uw groepenkast vervangen of uitbreiden?

Het gebruik van elektra wordt elk jaar steeds iets meer en je ziet ook dat er bij woonhuizen steeds meer elektrische apparaten bijkomen. Hoewel dit vaak geen probleem hoeft te zijn, is het voor sommige woonhuizen wel een probleem. Overbelasting kan namelijk al snel op de loer liggen. Overbelasting kunt u oplossen door uw groepenkast te vervangen of door extra groepen aan te laten leggen.

Groepenkast uitbreiden bij ouderdom

Een groepenkast kan wel 25 jaar lang mee maar in de laatste paar jaar gaat de kwaliteit van de groepenkast erg hard achteruit. Door ouderdom kan de groepenkast ook minder spanning aan als voorheen. Een groepenkast uitbreiden met extra groepen heeft weinig zin en daarom raden wij aan om de groepenkast te vervangen.

Als je regelmatig last hebt van overbelasting van je groepenkast of van stroomstoringen, dan raden wij aan om contact op te nemen met onze specialisten. Overbelasting van je groepenkast of stroomstoringen kunnen soms makkelijk verholpen worden door uw groepenkast uit te breiden. Door uw groepenkast uit te breiden met extra groepen zorgt u ervoor dat de spanning op de huidige groepen minder groot wordt, de kans op overbelasting neem je hiermee weg.

3 fase laten aansluiten groepenkast
groepenkast bestellen en laten plaatsen

Zelf uw groepenkast samenstellen

Een groepenkast stelt u vooral samen met oog op de toekomst. Bij het samenstellen van uw groepenkast is het natuurlijk belangrijk om goed te letten op de huidige indeling van uw elektrische apparaten. Zorg daarbij ook dat er nog genoeg ruimte is voor een aantal extra apparaten. Het is dan ook belangrijk om genoeg groepen te installeren. Een groepenkast samenstellen met oog op de toekomst kan helpen om overbelasting tegen te gaan. Ook als u later een grootverbruiker wilt aanschaffen zoals een jacuzzi dan is een eigen groepenkast samenstellen misschien wel iets voor u.

Advies nodig met uw groepenkast samenstellen? Neem contact op met onze specialisten.
Het uitbreiden van de groepenkast
Het uitbreiden van de groepenkast wordt voornamelijk gedaan als er regelmatig storingen optreden die veroorzaakt worden door overbelastingen. Ook worden groepenkasten uitgebreid als mensen weten dat er in de toekomst meer elektrische apparaten bijkomen, denk hierbij vooral aan zonnepanelen, een jacuzzi of een elektrische laadpaal. Als u last heeft van storingen of als u bepaalde wensen heeft in de toekomst, laat uw groepenkast dan uitbreiden door onze elektriciens.

Trustoo review groepenkast vervangen nu
Groepenkast laten vervangen ervaring
Voordelen nieuwe groepenkast vervangen review
Groepenkast vervangen nu ervaringen
Meterkast vervangen review
Reviews groepenkast vervangen
Ervaringen groepenkast samenstellen
Groepenkast reviews verplaatsen en vervangen

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Uw gegevens:

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  De voordelen van uw groepenkast uitbreiden

  Door uw groepenkast uit te breiden haalt u spanning van overbelaste groepen af, dit is erg belangrijk om stroomstoringen te voorkomen en om de levensduur van uw groepenkast te verlengen. Het is ook een voordeel dat u meer zekerheid hebt in de toekomst, doordat u meer groepen heeft, is er ook meer ruimte voor extra apparaten. Mocht u uw groepenkast vervangen dan heeft u ook al deze voordelen, daar komt wel nog eens extra bij dat u een stuk veiliger bent. Nieuwe groepenkasten die moeten namelijk beschikken over een aardlekschakelaar, hoofdschakelaar en automatische zekeringen. Veel oude groepenkasten hebben dit nog niet.

  Wilt u graag meer informatie over het uitbreiden of vervangen van uw groepenkast? Neem direct contact op met onze specialisten.

   

  Laat onze specialisten uw groepenkast uitbreiden

  Het netwerk van elektra is erg complex en moeilijk te begrijpen als u hier niet thuis in bent. Bij werkzaamheden aan elektra kunnen fouten als snel gemaakt zijn als je over weinig kennis en ervaring beschikt. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervangen of uitbreiden van groepenkasten en onze gespecialiseerde elektriciens kunnen dit veilig en deskundig voor u uitvoeren. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en geen klus is te groot voor ons. Wij leveren diensten van hoge kwaliteit en zo kunnen wij ervoor zorgen dat we het beste resultaat kunnen neerzetten.

  Call Now Button