3 Fase groepenkast

 

Een groepenkast kopen inclusief plaatsen?

laagste prijs Groepenkast vervangen of uitbreiden

laagste prijs Uitbereiding bestaande installaties

laagste prijs Maatwerk groepenkasten

laagste prijs Advies op al uw groepenkast vragen

laagste prijs Gratis advies en offerte

Hoeveel groepen in meterkast

Er zijn verschillende onderdelen in de groepenkast. Daarnaast kan het aantal groepen verschillen. En heb je nu een 3 fase groepnkast nodig of toch niet? Wij van Groepenkast Vervangen Nu adivseren je graag!

 

Wat is een 3 fase groepenkast?

Een 3 fase groepenkast komt vaak voor in bedrijven en industriële panden. Dit type groepenkast heeft drie fasen met elk een aparte aansluiting. Hierdoor is er sprake van een hogere capaciteit dan bij een normale groepenkast. Een 3 fasegroep kan tot 63A per fase aan. Daarnaast zijn deze groepskasten voorzien van meerdere aardlekschakelaars. Dit is een belangrijk onderdeel omdat het voorkomt dat er stroomstoringen ontstaan.

 

Hoeveel apparaten kun je aansluiten op een 3 fase groepenkast?

In een 3 fase groepenkast kunnen meerdere apparaten worden aangesloten. Dankzij de hoge capaciteit is het mogelijk om bijvoorbeeld verlichting, machines en computers aan te sluiten. Het is belangrijk om rekening te houden met het totale ampère. Dit mag namelijk niet hoger zijn dan de capaciteit van de groepenkast.

Groepenkast vervangen nu
groepenkast uitbreiden

Hoe herken ik een 3 fase meterkast?

Een meterkast is gemakkelijk te herkennen aan het aantal fasen. Een 3 fase meterkast heeft drie fasen, terwijl een normale groepenkast maar één of twee fasen heeft. Ook is er vaak sprake van meerdere aardlekschakelaars in een 3 fase meterkast.

 

Het aantal groepen in de groepenkast bepalen

Het aantal groepen in een 3 fase groepenkast wordt bepaald door het aantal fasen en het aantal polen. Een 3 fasegroep heeft drie fasen en vier polen. Dit betekent dat er in totaal 12 groepen zijn. Het is overigens mogelijk om meerdere 3 fasegroepen naast elkaar te plaatsen. Dit is handig als er veel apparaten moeten worden aangesloten.

 

Hoe lang gaat een 3 fase groepskast mee?

Een 3 fase groepskast gaat ongeveer 25 jaar mee. Daarna is het aan te raden om deze te vervangen. Dit kan door een nieuwe groepskast te laten installeren of door de bestaande groepskast te renoveren.

Een 3 fase groepskast is dus ideaal voor bedrijven en industriële panden. Dankzij de hoge capaciteit is het mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten. Ook zijn deze groepskasten voorzien van meerdere aardlekschakelaars. Zo weet je zeker dat er geen stroomstoringen ontstaan.

Trustoo review groepenkast vervangen nu
Groepenkast laten vervangen ervaring
Voordelen nieuwe groepenkast vervangen review
Groepenkast vervangen nu ervaringen
Meterkast vervangen review
Reviews groepenkast vervangen
Ervaringen groepenkast samenstellen
Groepenkast reviews verplaatsen en vervangen

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Uw gegevens:

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Wat zijn de kosten voor het aansluiten van een 3 fase groepenkast?

    Het aansluiten van een 3 fase groepenkast kost ongeveer €600,-. Dit is afhankelijk van het aantal polen en de capaciteit van de groepenkast. Voor bedrijven is het vaak mogelijk om gebruik te maken van subsidie. Dit kan de kosten aanzienlijk verlagen.

    Call Now Button