1 Fase of 3 fase

 

Een groepenkast kopen inclusief plaatsen?

laagste prijs Groepenkast vervangen of uitbreiden

laagste prijs Uitbereiding bestaande installaties

laagste prijs Maatwerk groepenkasten

laagste prijs Advies op al uw groepenkast vragen

laagste prijs Gratis advies en offerte

Hoeveel groepen in meterkast

Een 1 fase of 3 fase groepenkast?

Deze vraag krijgen we vaak. Het verschil tussen een 1 fase en 3 fase groepenkast is dat een 3 fase groepenkast drie fasen heeft. Een 1 fase groepenkast heeft maar één fase. Dit maakt het verschil in de prijs van de groepenkast.

Nieuwere woningen zijn vaak al voorzien van een 3 fase groepenkast, omdat ze daarmee meer elektriciteit kunnen opwekken dan met een 1 fase groepenkast. Hoeveel groepen je nodig hebt in je woning is afhankelijk van het aantal apparaten dat je wilt aansluiten. Er is een maximum aan het aantal apparaten dat je per fase kunt aansluiten.

Wanneer je meer apparaten wilt aansluiten dan is het noodzakelijk om een 3 fase groepenkast te nemen. Laat je dus goed adviseren door een ervaren elektricien voordat je een groepenkast aanschaft!

Groepenkast vervangen nu
groepenkast uitbreiden

Hoe kan je zien of je 1 fase of 3 fase hebt?

Je kunt het aantal fasen in je groepenkast zien aan het aantal groepen. Een 3 fase groepenkast heeft 9 of 12 groepen, terwijl een 1 fase groepenkast maar 6 of 8 groepen heeft. Het is belangrijk om te weten hoeveel fasen je hebt, omdat dit bepaalt welke soort apparaten je kunt aansluiten.

3 fasige apparaten:

– Wasdroger

– Oven

– Magnetron

– Koelkast

-airco

1 fasige apparaten:

– Laptop

– Televisie

– Stofzuiger

–  Lampen.

Als je twijfelt of je 1 fase of 3 fase hebt, kun je altijd contact opnemen met een elektricien. Zij kunnen jehelpende en raad geven welke groepenkast het beste bij jouw situatie past!

Trustoo review groepenkast vervangen nu
Groepenkast laten vervangen ervaring
Voordelen nieuwe groepenkast vervangen review
Groepenkast vervangen nu ervaringen
Meterkast vervangen review
Reviews groepenkast vervangen
Ervaringen groepenkast samenstellen
Groepenkast reviews verplaatsen en vervangen

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Uw gegevens:

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    De kosten voor een 1 fase of 3 fase groepenkast

    Uiteraard zijn de kosten voor een 3 fase groepenkast hoger dan die van een 1 fase groepenkast, omdat je met een 3 fase groepenkast meer mogelijkheden hebt. Wanneer je nieuwbouw bent is het aan te raden om direct te investeren in een 3 fase groepskast, want hierdoor ben je alvast voorbereid op eventuele toekomstige uitbreidingen. Vind je het belangrijk dat alles goed georganiseerd en netjes is? Kies dan voor een kast met automatische schakelaars. Dit zorgt ervoor dat je niet steeds dezelfde apparaten hoeft aan te zetten en uit te schakelen. Automatische schakelaars doen dit namelijk voor jou!

    Als je twijfelt of je 1 fase of 3 fase nodig hebt, neem dan contact op met een elektricien. Zij kunnen je helpen om de beste keuze te maken voor jouw situatie! Automatische schakelaars in je groepen

    Call Now Button