Extra groep aanleggen 

Een extra groep aanleggen in de meterkast?

laagste prijs Groepenkast vervangen of uitbreiden

laagste prijs Uitbereiding bestaande installaties

laagste prijs Maatwerk groepenkasten

laagste prijs Advies op al uw groepenkast vragen

laagste prijs Gratis advies en offerte

krachtstroom en 3 fase aansluiting

Een groepenkast vervangen of een extra groep aanleggen?

Elk jaar gebruiken we allemaal steeds meer elektrische apparaten en dat is ook terug te zien in de meeste woningen. Al deze apparaten moeten wel van genoeg stroom voorzien worden, dat gebeurd door de groepen die achter deze apparaten zitten. Wanneer stroom namelijk uw woning binnenkomt zal dit eerst bij de groepenkast aankomen, vanuit hier wordt het verspreid over alle groepen en uiteindelijk dus alle apparaten. Om al uw apparaten continu van stroom te voorzien is het belangrijk dat de groepenkast optimaal werkt en geen last heeft van storingen. Storingen aan uw groepenkast kunnen meerdere oorzaken hebben, om erachter te komen wat het probleem is raden wij altijd aan om contact op te nemen met een gespecialiseerde elektricien voor advies. Samen met een elektricien kunt u dan een plan van actie maken.

Extra groep aanleggen bij ouderdom

Als u veel last heeft van stroomstoringen dan kan dat wel eens aan uw groepenkast liggen. De groepenkast is erg belangrijk namelijk voor het elektra netwerk en als hier iets mis is dan kan de stroom uitvallen. Door contact op te nemen met een specialist kunt u erachter komen waar het probleem ligt. Soms ligt het probleem bij ouderdom. Een groepenkast kan namelijk wel 25 jaar lang mee, maar met de jaren neemt de kwaliteit van de groepenkast steeds meer af. Ouderdom treedt dus langzaam op en hierdoor kan de groepenkast niet meer zoveel spanning aan als voorheen. Wanneer uw groepenkast lijdt aan ouderdom dan is het aanleggen van een extra groep niet verantwoord. Uw groepenkast is dan bijvoorbeeld niet meer veilig voor gebruik en de storingen blijven terugkomen. Als uw groepenkast lijdt aan ouderdom dan kunt u het best deze laten vervangen voor een nieuwe groepenkast.

extra groep laten aanleggen
groepen in de meterkast

Extra groep aanleggen bij overbelasting

Overbelasting treedt op als er teveel apparaten zijn aangesloten achter een bepaalde groep. Een groep kan maar maximaal 3680 watt leveren aan de apparaten die hierachter zitten, als de apparaten meer stroom vragen dan dat de groep kan leveren is er sprake van overbelasting. Hierdoor zal de stroom uitvallen. Overbelasting is vaak simpel op te lossen door een extra groep aan te leggen, hierdoor haal je als het ware druk van de groep af. Heeft u last van overbelasting en wilt u een extra groep laten aanleggen? Neem contact op met één van onze specialisten.

Extra groep aanleggen bij slijtage of schade

Een groepenkast kan ook last hebben van slijtage of schade, ook hierbij kan de stroom vaak uitvallen. Bij slijtage of schade komt het echter niet door overbelasting en daardoor is een extra groep laten installeren vaak geen goede optie. Bij schade en slijtage is de oorzaak niet echt bekend en vaak hangt het een beetje samen met ouderdom. Heeft uw groepenkast last van slijtage of schade? Grote kans dat uw groepenkast vervangen moet worden. Neem contact op met één van onze specialisten.

Trustoo review groepenkast vervangen nu
Groepenkast laten vervangen ervaring
Voordelen nieuwe groepenkast vervangen review
Groepenkast vervangen nu ervaringen
Meterkast vervangen review
Reviews groepenkast vervangen
Ervaringen groepenkast samenstellen
Groepenkast reviews verplaatsen en vervangen

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Uw gegevens:

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Een extra groep aanleggen door onze elektriciens

    Iedereen probeert wel eens om een lamp te installeren of een stopcontact te vervangen, werken aan de groepenkast is echter een ander verhaal. Er ontstaan veel ongelukken en fouten als iemand zonder enige kennis en ervaring aan de groepenkast werkt. Om er zeker van te zijn dat groepenkast of extra groepen goed geïnstalleerd worden is het belangrijk om een gespecialiseerde elektricien in te schakelen voor deze werkzaamheden. De elektriciens bij ons hebben al jaren ervaring in werkzaamheden aan de groepenkast en zo bent u er zeker van dat alles goed geïnstalleerd wordt. Na de werkzaamheden kunt u dus weer optimaal gebruik maken van uw elektra en de storingen zijn opgelost. Heeft u werkzaamheden aan elektra? Neem dan hier direct contact op.

    Call Now Button