Meterkast verplaatsen

Een extra groep aanleggen in de meterkast?

laagste prijs Groepenkast vervangen of uitbreiden

laagste prijs Uitbereiding bestaande installaties

laagste prijs Maatwerk groepenkasten

laagste prijs Advies op al uw groepenkast vragen

laagste prijs Gratis advies en offerte

Meterkast groepenkast verplaatsen
Elektra is tegenwoordig erg belangrijk voor dagelijkse klusjes en we kunnen daarom al snel niet meer zonder. Het elektra netwerk is complex en bestaat uit vele onderdelen en componenten. Een belangrijk onderdeel van elektra is toch wel de meterkast, van de meterkast heeft u ongetwijfeld gehoord, iedereen beschikt namelijk over een meterkast. Ook in de meterkast kunt u veel onderdelen vinden, zo kunt u hier ook de groepenkast vinden.

Meterkast verplaatsen in de groepenkast

Door een verbouwing kan het voorkomen dat u de meterkast op een nieuwe locatie wilt, gelukkig is dit mogelijk. In nieuwbouwwoningen maar ook in oudere woningen komt het vaak voor dat mensen hun gehele meterkast willen verplaatsen. Soms wordt de meterkast ook verplaatst als deze simpelweg te klein is, dit heeft dan weer vooral te maken met de groepenkast. Wanneer de groepenkast vol is zal er vaak een nieuwe grotere groepenkast moeten komen, deze past soms niet meer in de huidige groepenkast. Vaak willen mensen hun meterkast vervangen vanwege slechte wifi of veel voorkomende storingen, dit is vaak niet de juist oplossing. Als u een wifi probleem heeft dan kunt u het best contact opnemen met uw internetprovider. Als u regelmatig last heeft van storingen raden wij eerst aan om contact met ons op te nemen, wij kunnen een gespecialiseerde elektricien langs laten komen om naar het probleem te komen kijken.

Verplaatsen meterkast en groepenkast
groepen in de meterkast

Voordelen van uw meterkast verplaatsen

Het verplaatsen van uw meterkast kan vele voordelen hebben. Als u uw meterkast verplaatst naar een nieuwe grotere locatie kan het zo zijn dat u meer ruimte hebt en daardoor ook een grotere groepenkast kan laten plaatsen. Met een nieuwe grotere groepenkast kunt u meer apparaten aansluiting. Dit is vooral handig als u oog heeft voor de toekomst. Elektra wordt steeds belangrijker en er komen steeds meer apparaten bij in de woningen. Als u in de toekomst nog een wens heeft om een jacuzzi te plaatsen of een sauna dan heeft u het voordeel dat u al een grotere groepenkast heeft. Ook zijn nieuwe meterkasten beter beschermd tegen kortsluitingen en overbelastingen. Het laatste voordeel is dat u uw meterkast opnieuw kunt herindelen als deze verplaatst is. Deze nieuwe indeling is vaak overzichtelijker en beter te begrijpen, erg handig als u een keer als heeft van een storing. Meer advies nodig over het verplaatsen van uw meterkast? Neem contact op met onze specialisten.

Trustoo review groepenkast vervangen nu
Groepenkast laten vervangen ervaring
Voordelen nieuwe groepenkast vervangen review
Groepenkast vervangen nu ervaringen
Meterkast vervangen review
Reviews groepenkast vervangen
Ervaringen groepenkast samenstellen
Groepenkast reviews verplaatsen en vervangen

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Uw gegevens:

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kies een geschikte nieuwe locatie voor een meterkast

  Vaak staat een meterkast in de gang en hier wordt hij vaak weggehaald om meer ruimte te creëren. Een meterkast wordt dan ook vaak verplaatst naar de kelder. In kelders worden vaak een aantal plekken niet gebruikt en daarom ideaal om daar uw meterkast te plaatsen, het is namelijk vaak niet zo dat mensen hier vaak bij moeten. Als u de garage niet zo vaak gebruikt is dit ook een ideale plek om de meterkast te plaatsen. Het is wel belangrijk dat er bij beide locaties geen vocht komt, anders kunnen er stroomstoringen ontstaan.

  Heeft u advies nodig over de juiste plek voor een meterkast? Neem contact op met één van onze specialisten.

  Laat uw groepenkast verplaatsen door een specialist

  Het elektra netwerk is erg complex en als u geen ervaring heeft dan is het niet aan te raden om zelf werkzaamheden te verrichten. Als u meterkast verplaatst moet worden neem dan contact op met een gespecialiseerde elektricien die jaren ervaring heeft en veel kennis over de desbetreffende werkzaamheden. Ook voor het aanleggen van groepen of het vervangen van groepenkasten kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze elektriciens beschikken over alle kennis en jaren ervaring. Dit zorgt ervoor dat al uw werkzaamheden snel, veilig en deskundig uitgevoerd worden door onze elektriciens.

  Call Now Button