Groepenkast kopen, wij geven je tips!

De groepenkast is misschien wel het belangrijkste onderdeel in de elektrische installatie. Wanneer stroom geleverd wordt aan uw huis dan komt het eerst bij de groepenkast terecht, hier wordt de stroom verdeeld over alle groepen die stroom nodig hebben en zo komt het bij de elektrische apparaten terecht. Mocht een groepenkast niet optimaal werken dan zal u dat ook merken bij het gebruik van elektrische apparaten. Bij het gebruik van meerdere elektrische apparaten kan de stroom bijvoorbeeld uitvallen maar ook bij het gebruik van één apparaat. Wanneer er zich problemen aan de groepenkast bevinden dan is het beter om gelijk actie te ondernemen en contact op te nemen met een elektricien.

BLOG

Door

Groepenkast Vervangen Nu

groepenkast kopen (1)

Wat zijn veelvoorkomende problemen aan de groepenkast?

Een groepenkast kan meerdere problemen hebben, zo kan hij schade hebben, last hebben van slijtage, overbelast zijn maar ook ouderdom is een veel voorkomend probleem. Een verouderde groepenkast is erg vervelend om te hebben omdat deze veel storingen veroorzaakt. Om van dit probleem af te komen moet u een nieuwe groepenkast kopen. Het is namelijk zo dat een groepenkast ongeveer 25 jaar lang mee kan voordat deze te oud wordt. U zal dan ook merken dat in de laatste jaren er veel storingen zullen plaatsvinden. Groepenkasten die verliezen namelijk hun kwaliteit als ze ouder worden en daarom kunnen ze minder spanning aan als voorheen. Als u meerdere apparaten gebruikt zal de stroom uitvallen door overbelasting. Het installeren van extra groepen zal dan bij een verouderde groepenkast ook niet werken.

Als u last heeft van normale overbelasting kunnen extra groepen wel werken. Overbelasting ontstaat namelijk als een bepaalde groep meer stroom moet leveren dan dat hij eigenlijk aankan. Door extra groepen aan te leggen neemt u spanning van de groepen af.

Ook schade en slijtage kunnen stroomstoringen veroorzaken, omdat groepenkasten technisch in elkaar zitten is het het vaak niet waard om deze te repareren. Als u van uw stroomstoringen af wilt komen dan moet u echt een nieuwe groepenkast kopen.

 

Het kopen van een nieuwe groepenkast

Groepenkast kopen, wij geven je tips! Het kopen van een nieuwe groepenkast kan erg moeilijk zijn omdat u met veel dingen rekening moet houden. Als u helemaal geen kennis heeft over elektra dan is het vaak al moeilijk om een begin te maken. Gelukkig kunnen wij daarmee helpen. Onze elektriciens hebben al jaren ervaring en weten hoe ze op de juiste manier een groepenkast kunne samenstellen speciaal voor u. De gekochte groepenkast wordt volledig op maat samengesteld en zo kunt u weer genieten van al uw apparaten zonder storingen.

Bij het samenstellen van een nieuwe groepenkast is het belangrijk om vooral naar de toekomst te kijken. De basis van de groepenkast wordt gebaseerd op het aantal apparaten wat u nu in huis heeft, hieruit komen een aantal groepen. Er kunnen ook extra groepen geïnstalleerd worden als u grote plannen heeft in de toekomst. Laadpalen, zonnepanelen of koken op elektra kan hier allemaal bij horen.

Maak het uzelf niet te moeilijk en schakel een specialist in die u kan helpen bij het kopen van een nieuwe groepenkast.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Benieuwd naar de kosten? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Uw gegevens:

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 4 GB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Call Now Button